متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– تیر ۱۴۰۴

در گروه نان و غلات، اقلام "برنج ایرانی درجه یک" با ۲۸.۰ درصد، "برنج خارجی درجه یک" با ۱۰.۸ درصد و "ماکارونی" با ۹.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش پارس رسانه، در تیر ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی درجه یک” با ۲۸.۰ درصد، “برنج خارجی درجه یک” با ۱۰.۸ درصد و “ماکارونی” با ۹.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با ۱۰.۹ درصد و “گوشت گاو یا گوساله” با ۴.۸ درصد می‌باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پنیر ایرانی پاستوریزه” با ۱۱.۶ درصد، “روغن نباتی جامد” با ۱۱.۱ درصد، “ماست پاستوریزه” با ۹.۳ درصد و “روغن مایع” با ۸.۱ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ” با ۲.۲- درصد می‌­باشد.

ميوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۱۱.۵ درصد می­باشد. . هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۲۴.۴- درصد، “خربزه” با ۲۱.۴- درصد، “لیموترش” با ۱۸.۲- درصد و “هلو” با ۱۷.۶- درصد  می‌­باشد.

سبزيجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لوبیا چیتی” با ۱۲.۱ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۶ درصد و “لپه” با ۶.۷ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیب زمینی” با ۱۹.۶- درصد، “بادمجان” با ۱۸.۳- درصد، “گوجه فرنگی” با ۱۸.۲- درصد، “فلفل دلمه­ای” با ۱۴.۱- درصد  و “خیار” با ۸.۵- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته­ای ” با ۷.۰ درصد، “رب گوجه فرنگی” با ۶.۸ درصد و “شکر” با ۵.۶ درصد می‌باشد.